kualitas luhur china borong didaur ulang logo anu dicitak kotak kertas bungkus kertas bergelombang

Pedaran pondok:


  • Pesenan khusus: ngarobih nampi
  • Pamakéan: bungkusan kado, bungkusan logistik
  • penanganan percetakan: Gloss atanapi Matt Lamination, Metil foil, UV varnish, Gloss atanapi Matt Aqueous, Spot UV, Embossing, Debossing
  • LOGO: ngaropea
  • conto: bebas aya
  • waktos pangiriman sampel: dina 7 dinten
  • Rengse: Gloss atanapi Matt
  • harga: paling kalapa di pasar china
  • pangiriman: langsung ti gudang beungkeut kami di palabuhan Ningbo
  • ukuran: Panjang * Lebar * Jangkungna (cm) / Numutkeun sarat khusus konsumén
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tipe Produk kualitas luhur china borong didaur ulang logo khusus anu dicetak kotak kertas bungkus bergelombang
    Bahan Kertas Seni C2S: 300g / 350g / 400g nyaéta papan suitabeIIvory: 300g / 350g / 400g cocog (coklat atanapi bodas) Kertas Kraft: 300g / 350g / 400g / 450g cocog
    Warna CMYK / Pantone
    Format Karya Seni Corel Draw, Adobe Illustrator, Dina Desain, PDF, Photo Shop
    MOQ 1 * 20 ft wadahna
    Bérés Gloss atanapi Matt Lamination, Metil Foil, UV varnish, Gloss atanapi Matt Aqueous, Spot UV, Embossed, Deboss
    Nyetak Percetakan offset, sareng Percetakan Layar upami diperyogikeun
    Saatos Rengse Maot Cut Nyak Dien ka bentuk ngarobih béda
    Kamampuhan Suplai 500000 Potongan / Potongan per Bulan
    Tempat Asalna Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina

    Pesenan khusus: khusus nampi

    Pamakéan: bungkusan kado, bungkus logistik

    penanganan percetakan: Gloss atanapi Matt Lamination, Metallic Foil, UV varnish, Gloss atanapi Matt Aqueous, Spot UV, Embossing, Debossing

    embossing

    Embossing

    Silver Foil

    Pérak foil

    Gold foil

    Foil emas

    Demossing

    Demossing

    Glossy lamination

    Laminasi herang

    Matt  lamination

    Matt laminasi

    UV varnish

    Varnis UV

    Spot UV

    Spot UV

    ukuran: Panjang * Lebar * Jangkungna (cm) / Numutkeun sarat khusus konsumén

    212121
    2121212
    313133

    LOGO: disesuaikan

    sampel: bebas aya

    waktos pangiriman sampel: dina waktos 7 dinten

    Rengse: Gloss atanapi Matt

    harga: paling kalapa di pasar china

    pangiriman: langsung ti gudang kami anu kabeungkeut di palabuhan Ningbo 

    Tentang Kami

    Kantor

    off (1)
    off (2)
    off (3)
    off (4)

    Gudang

    IMG_0527
    IMG_0631
    IMG_0650
    IMG_0657
    IMG_0658
    IMG_0750

    Lokakarya Kami

    7
    1
    2
    3
    4
    5

    Ngahasilkeun

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)
    1 (5)
    1 (6)

    Service kami

    8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali