Super C1S Board Box Tilepan / dewan gading GC1 / Massal Tinggi dina Gulung sareng Lambaran

Pedaran pondok:

Bahan Baku Berkualitas Tinggi, 100% Pulp Kai Murni, Kateguhan Alus.

Jalan Paket

1: Gulung bungkus

Dibungkus ku 3 lapisan kertas liner kraft PE dilapis kuat.

2: Pakét lambar massal

Pilem OPP dibungkus, baled dina palet kai kuat, 4 sudut dijaga ku karton board.

3: pakét Ream

100 lembar dibungkus ku kertas kraft dilapis PE anu kuat, baled dina palet kai nganggo pelindung 4 sudut.

4: cara ngarangkep khusus


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik Produk

Bahan Baku Berkualitas Tinggi, 100% Pulp Kai Murni, Kateguhan Alus.

Téknologi produksi anu saé, panggunaan bahan baku kualitas luhur, kateguhan kandel sareng tahan banting, kaku sareng bageur, kinerja kotak pemotongan maot anu saé;

Bodas bodas, hue stabil, palapis halus, pangirangan saé sareng titik percetakan;

Inking Kuat sareng Pangaruh Percetakan Alus.

Glossiness stabil, permukaan lemes sareng lemes, warna anu kuat.

Sesuai sareng sarat standar pikeun bahan bako

Dilengkepan pelapis, cocog pikeun nyitak sagala jinis kasus roko kelas atas

Pangurangan anu hadé tina titik percetakan, kakuatan permukaan sareng kotak-ngabentuk, dilarapkeun ka mesin pengepak rokok gancang

Permukaan kertas anu lemes sareng halus, daya tahan tilepan anu luhur, dina nguntungkeun ngamankeun bulking tanpa karusakan;

Kandel sareng Halus, Sacara Hésé Cukup Kaku, performa anu teu kaembus sareng bentukna

Tekstur kandel, kertas lempeng, aplikasi lega.

Jalan Paket

1: Gulung bungkus

Dibungkus ku 3 lapisan kertas liner kraft PE dilapis kuat.

2: Pakét lambar massal

Pilem OPP dibungkus, baled dina palet kai kuat, 4 sudut dijaga ku karton board.

3: pakét Ream

100 lembar dibungkus ku kertas kraft dilapis PE anu kuat, baled dina palet kai nganggo pelindung 4 sudut.

4: cara ngarangkep khusus

Spésifikasi

Kertas Papan Tilepan Déwan Gading

Barang

Unit

Bahan baku

Dasar Beurat

gsm

230

250

300

350

400

Zat (Toléransi)

%

± 3.0

± 3.0

± 3.0

± 3.0

± 3.0

Kandel

μm

305 ± 10

340 ± 10

420 ± 10

490 ± 10

550 ± 10

Kakuatan (MD / CD)

mN.m

≥6.5 / 3.2

≥8.0 / 4.2

≥14.0 / 7.0

≥22.0 / 10.5

≥30.0 ​​/ 14.5

Kasar

μm

1.0-1.5

1.0-1.5

1.0-1.5

1.0-1.5

1.0-1.5

Daya tahan tilepan

waktos

30-45

30-45

30-45

30-45

30-45

Uap

%

Usum Panas 8.0-8.6
Usum tiis 8.3-8.9

Usum Panas 8.3-8.9
Usum tiis 8.6-9.2

Herang

%

45-50

Nyerepkeun Tinta

%

20-25

Caang

%

Raray 91 ± 1,5 Balik 91 ± 1,5

Inténsitas permukaan dicitak

Ibu

2.0-2.5

Ply Bonding

J / m2

130-180

1
1
1

Aplikasi

Rentang Aplikasi:

170/190 gsm ---- kantong kertas, Kotak hadiah kelas atas, kartu undangan, pamflet publisitas sareng kartu pos, tag hang, kantong balanja

210/230 gsm ---- percetakan warna produksi slap-up: percetakan paket roko sedeng sareng kualitas luhur, ubar, kartu nama, tuangeun, kartu pos, Origami, bungkus susu, paket minuman, cangkir kertas pakai, cangkir téh susu, ruku kertas

250 gsm ------------ kotak kado kelas tinggi, kotak kosmétik, albeum publisitas, kalénder

300 gsm ------------ kotak pakean kelas tinggi, kotak cocooan, kotak produk perawatan, kotak produk perawatan kaséhatan, bungkus produk éléktronik, kotak ubar

Saran di luhur kanggo rujukan waé, numutkeun kaayaan anjeun anu saleresna.

IB01-1 (6)
IB01-1 (7)
1
IB01-1 (8)

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali