Khusus Kertas Nyetak Nyetak Warna Dilapis pikeun bungkus kado khusus

Pedaran pondok:

Ketik Warna kertas offset / Papan Bristol

Pakét 100/200/250/500 lambar per bungkus atanapi cara ngarangkep Disesuaikan

Bahan 100% Kertas bubur kai

Beurat 70g, 80g, 110g, 150g, 180g, 220g sareng sajabana

MOQ 1 ton

Warna Disaluyukeun

Pola hiasan Disaluyukeun

Sampel Gratis kanggo anjeun

Anjog Waktos Sakitar 15-45 dinten saatos nampi setoran


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produk

Jenis Kertas offset warna / Déwan Bristol
Pakét 100/200/250/500 lambar per bungkus atanapi cara Ngepaskeun Disesuaikan
Bahan 100% Kertas pulp kai
Beurat 70g, 80g, 110g, 150g, 180g, 220g sareng sajabana
MOQ 1 ton
Warna Disaluyukeun
Pola hiasan Disaluyukeun
Sampel Gratis kanggo anjeun
Waktos prosés Sakitar 15-45 dinten saatos nampi setoran

Pamakéan

DIY, hiasan, bungkus, sampurna pikeun rupa-rupa proyék jero sareng luar ruangan, kalebet papan buletin, spanduk, seni karajinan, sareng desain éndah Inovatif, lawon anu henteu dianyam anu gampang diteureut, dilipet, lem, dijahit sareng pokok - bahkan pikeun ngalukis sareng ngagambar dina Warna cemerlang, warna henteu luntur Kuat, fleksibel sareng moal fray.

1
2

Pakét & Pangiriman

MÉTÉK PAKET:

1. Gulung bungkus

1

2. Lambaran bungkus sareng pilem pe kuat

1
2

3. Ream bungkus sareng kertas karajinan anu kuat

1

4. ngarangkep ngarobih

Tanggal Pangiriman

biasana 15-45 dinten tapi kedah disawalakeun deui sateuacan mesen.

Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyusun pangirimanna ku udara (DHL, TNT, FEDEX, CHINA POST ......) atanapi ku laut (punten wartoskeun ka kuring nami palabuan di tempat anjeun). Kami tiasa ngabantosan anjeun kanggo milarian biaya pangiriman anu paling épéktip.

Babasan

Sadaya warna sareng pola hiasan dina kertas, urang tiasa ngarobih kanggo anjeun, punten janten bébas ngawartosan sarat anjeun.

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali