Kertas papan testliner didaur kalayan manufaktur deui coklat di Cina

Pedaran pondok:

• permukaan percetakan lemes

• kacaangan alus teuing jeung lemes, Runnability alus

• kaku kalapa sareng caliper, Baranahan warna baranahan

• ISO 9001: 2000, ISO14001: 2004, SGS, FSC SADAYANA GAMPANG.


Detil Produk

Tanda Produk

Pitunjuk

Panjelasan Produk

Tipe Kertas

Kraft Liner Board

Ngaran mérek

PASTI PAPER

Ngaran Produk

Papan Liner

Bahan Pulp

Bubur Awi

Gaya Pulp

Daur ulang

Jenis Pulp

Bubur mékanis

Bahan

130-440GSM

Pesenan Adat

Narima

Aplikasi

Kertas bungkus

Warna

Brown

Fitur

Anti ngagulung

Kapadetan

0.75g / CM3

Ngabobol

530Kpa.m2 / g

Tempat Asalna

Zhejiang, Cina

Jumlah Modél

SPLB-001

Ukuranna

Numutkeun Sarat Palanggan

MOQ

1 TON

Lemesna

8S

Sampel

Sadia Gratis

Sampel Waktu Pangiriman

jero 7 Poé

Sertipikat

SGS FSC

Palapis

teu dijarok

Uap

8 ± 2%

Kakuatan tilepan

10

SPESIFIKASI Téknik

Kelas

Dasar
Beurat
GSM

Uap
E (%)

Ngabobol
Kakuatan
(KG / CM2)

WDT
(Detik)

CMT
(N)

RCT
(N)

COBB

TOP
(GSM)

Duanana
(GSM)

Métode Tés

T410

T412

T403

T835

T809

T818

T441

Sangu

± 5%

± 1,5%

-

-

-

-

± 5%

± 5%

Fluting

 112

6.5

 2.1-2.3

 30-50

230-250

 142-159

 

 

Fluting

120

6.5

2.2-2.4

30-50

240-252

160-185

 

 

Fluting

127

6.5

2.4-2.6

30-50

265-280

180-205

 

 

Fluting

140

6.5

2.5-2.8

30-50

286-310

190-210

 

 

Fluting

150

6.5

2.8-3.1

30-50

305-330

210-240

 

 

Fluting

160 

6.5

3.0-3.2

30-50

305-330

215-260

 

 

Fluting

175 

6.5

3.3-3.7

60-80

290-360

220-300

 

 

Liner Tés

112 

6.5

2.2-2.4

 

 

130-150

25

35

Liner Tés

120 

6.5

2.3-2.5

-

-

170-200

25

35

Liner Tés

130 

6.5

2.5-2.8

-

-

185-210

25

35

Liner Tés

140 

6.5

2.6-2.9

-

-

200-220

25

35

Liner Tés

150 

6.5

2.9-3.1

-

-

220-240

25

35

Liner Tés

160 

6.5

3.1-3.4

-

-

210-280

25

35

 Liner Tés

175 

6.5

3.4-3.9

-

-

265-295

25

35

Kisaran produk

Dewan chip A.Grey

Papan chip abu dilaminasi

Papan chip C.Grey (komposit)

Papan D.Grey kalayan permukaan geser sisi duaan

Papan E.Grey kalayan permukaan gigir hiji sisi

Karton F.Grey kalayan inti abu

G. Papan duplex abu-abu deui

Papan H.Grey nganggo kertas duplex

Ukuran: 600 MM-2500MM, atanapi salaku pamundut khusus

Bahan: kertas kraft didaur

Kakuatan bursting tinggi sareng indéks tekanan pusat

Fitur

• permukaan percetakan lemes

• kacaangan alus teuing jeung lemes, Runnability alus

• kaku kalapa sareng caliper, Baranahan warna baranahan

• ISO 9001: 2000, ISO14001: 2004, SGS, FSC SADAYANA GAMPANG.

Ngepak

Dina lambaran atanapi gulung; Pilem PE dibungkus, dibungkus dina palet kai kuat atanapi cara ngarangkep khusus 

MOQ

1 * 20 ft wadahna 

Rinci Pangiriman

20-45 dinten saprak kéngingkeun setoran

Aplikasi

Urang tiasa ngadamel kertas kraft coklat dina modél sareng kualitas anu béda. Hal ieu ilahar dianggo pikeun bungkus karton, tas tangan balanja, bungkus produk, sareng aplikasi sanés.

1
2
3
4
5

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali