PLA dilapis Kertas Biodegradable Dilapis ku 100% Bahan Biodegradable PLA seueur dianggo pikeun Cangkir sareng mangkok

Pedaran pondok:

Pamakéan: Pilih inuman anu tiis atanapi panas.

Bahan baku: Pilih PE OR PLA ATAWA FSC PAPER

Fitur: Pakai Eco Friendly Stok Biodegradable

Ukuran : Syarat Pelanggan

Warna : Warna Disesuaikan

Logo : Logo Anu Disaluyukeun Ditarima

Sertifikasi: FDA / SGS / BRC / ISO9001

Paking: 50 pcs * 20bags / karton atanapi cara ngarangkep khusus

Kata Kunci Produk: kertas biodegradable


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Pamakéan Pilih inuman anu tiis atanapi panas.
Bahan atah Pilih PE OR PLA ATAWA FSC PAPER
Fitur Pakai Eco Friendly Stock Biodegradable
Ukuranna Syarat Pelanggan
Warna Warna Disaluyukeun
Logo Logo Khusus Ditarima
Sertifikasi FDA / SGS / BRC / ISO9001
Ngepak 50 pcs * 20bags / karton
Udung Tutup kertas opsional, Tutup plastik atanapi henteu Tutup
Kata Kunci Produk cangkir biodegradable disposable

Bahan: PE dilapis kertas

Kapasitas: Urang tiasa nampi sagala rupa kamampuan

Nyetak: Flexo nyitak; tinta cai kalayan tinta kelas dahareun

Anggo: Gelas kertas kanggo tuangeun atanapi inuman

Paking: Karton atanapi ngarobih

Layanan OEM: Leres

Pamayaran T / TL / C jsb.

Palabuhan: Dugikeun Dumasar kana matéri, ukuran, warna citak, jumlah

MOQ 5 ton

Sampel Sadia

1. Ngaran produk: Kertas anu dicitak pikeun cangkir kertas dina gulungan atanapi kipas kertas.

2. Bahan: Kertas bubur kai kelas dahareun.

3. Beurat: 170gsm-350gsm kalayan palapis PE dina beurat anu bénten.

4. Lebar: 550mm-1200mm.

5. Pakét: dina gulungan / lambar / motong kipas cangkir kertas sareng bungkus sareng palét.

6. Percetakan: Percetakan Flexo / percetakan offset.

7. Aplikasi: Bahan pikeun ngadamel kipas cangkir kertas sareng kertas handapeun; Bahan pikeun ngadamel piring kertas, kotak tuang kertas, kotak bungkus; Bungkus tuang kertas anu tiasa dianggo sanés; Bahan paket buktina tahan cai / gajih. 

Ieu ukuran anu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Kalebet

4oz - Espresso

6oz - Bodas rata

8oz - Takeaway leutik

10oz - Biasa (dirancang pikeun dipaké dina mesin otomatis)

12oz - Kopi biasa

16oz - Kopi-to-balik ageung

20oz - kopi Oversize / tambahan ageung

Témbok sacangkir Kertas

Ukuranna

Kertas gsm

Top * Handap * Jangkungna (mm)

PCS / CTN

4 oz

APP 210 + 18 PE

63 * 46 * 62

1.000

6oz

250 + 20g PE

71 * 53 * 77

1.000

6oz

APP 230 + 20

71 * 53 * 77

1.000

8oz

280 + 20g PE

80 * 57 * 92

1.000

8oz

APP 250 + 20

80 * 57 * 92

1.000

8oz

300 + 20g PE

80 * 57 * 92

1.000

10oz

280 + 20g PE

90 * 60 * 95

1.000

280 + 20g PE (APP)

90 * 60 * 95

1.000

12oz

280 + 20g PE

90 * 60 * 111

1.000

12oz

300 + 20g PE

90 * 60 * 111

1.000

12oz

APP 270 + 20

90 * 60 * 111

1.000

12oz

APP 260 + 20

80 * 52 * 116

1.000

16oz

320 + 20g PE

90 * 60 * 132

1.000

16oz

APP 300 + 20

90 * 60 * 132

1.000

photobank (24)
photobank (25)
photobank (41)

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali