OEM kualitas luhur papan kelas gading / kertas FBB / SBS Board

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: OEM kualitas luhur papan kelas gading / kertas FBB / SBS Board
  • Kodeu Produk: 4802550090
  • Bahan: Pulp Parawan 100%
  • Warna: bodas
  • Pamakéan: kotak konsumén, kantong tangan, kartu nami, kartu undangan, tag ngagantung sareng file nutupan ngarobih ogé paking sareng alat tulis anu sanésna
  • Paking: Pakét gulung / Bungkus bungkus / bungkus ream
  • Pesenan Minimum: 1 TON
  • Palabuhan: Palabuhan Ningbo
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Ngaran produk: OEM kualitas luhur papan kelas gading / kertas FBB / SBS Board

    Kode Produk: 4802550090

    Warna: bodas

    Paking: Gulung bungkus / Bungkus bungkus / bungkus ream atanapi cara ngarangkep khusus

    Pesenan Minimum: 1 Ton

    Palabuhan: palabuhan Ningbo

    1.) Kelas dahareun FBB ngagaduhan seueur aplikasi, kalebet kosmétik, coklat, perawatan médis sareng kasehatan, perlengkapan mandi, tuang garing, tuang beku sareng tiis, téh sareng kopi, biskuit, barang dipanggang, baju, cocooan, buruan sareng produk poto . FBB ogé tiasa ékstrusi plastik dilapis, dilaminasi sareng bahan sapertos aluminium foil sareng kertas buktina gajih sareng dipasihan résistansi gajih sareng pangobatan fungsional anu sanés.

    2.) Zat: 170-400gsm

    3.) Ukuran: dina lambaran atanapi dina gulungan

    4.) Warna: bodas

    5.) Bodas: 89%

    6.) Palapis: sisi tunggal atanapi ganda

    7.) Kualitas: Kelas A

    8.) 100% kualitas bubur kai parawan

    9.) Lemes sareng warna pinuh kamampuan nyetak

    10.) résistansi tilepan kuat

    11.) Kandelna ageung ageung

    12.) Bungkus ékspor standar sareng jasa propésional

    13.) Beurat Dasar 170g-190g-210g-230g-250g-270g-300g-350g-400g

    14.) Loading Qty: 14-17Tons per 20ft container, 25Tons per 40HQ container

    Sareng kami bakal nganteurkeun langsung tina gudang kami anu dihijikeun di pelabuhan ningbo. FCL

    Spésifikasi

    Kami mangrupikeun agénsi APP (salah sahiji kertas basa paling ageung di dunya, sareng makalah "Hi-kote" & "NIVIA" ogé ti APP) domestik sareng luar negeri, mangga luangkeun waktos anjeun pikeun ningali spésifikasi sapertos dihandap tina APP, naon anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngantep anjeun nganggo langkung artos kanggo kéngingkeun kertas kualitas luhur sareng ngajantenkeun kauntungan sareng bisnis anjeun langkung saé.

    1
    1
    1
    1
    1
    1
    1
    1

    Aplikasi

    5
    products-taupe-with-love-cupcake-favour-box-1668
    Blister-Pill-Capsule-Medicine-Packaging-Mockup
    cd05fd35521561.56fa7413ac874

    FAQ

    1: Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel gratis?

    A: Kanggo barang-barang anu parantos dipimilik ku kami atanapi éta modél pabrik kami. Leres kami tiasa nyayogikeun anjeun gratis sampel, ngan kedah anjeun mayar biaya kurir.

    2: Naha anjeun tiasa nampi jumlah sakedik?

    A: Kanggo barang-barang anu parantos dipibanda dina saham atanapi éta modél pabrik urang. Leres kami nampi jumlah anu alit pisan.

    3: Sabaraha lami waktos produksi?

    A: Upami anjeun milih jumlah leutik anu urang parantos gaduh saham. Urang tiasa ngirim ka anjeun dina hiji minggu. Kanggo barang-barang anu anyar. Biasana nyuhungkeun 30 dinten.

    4: Naha anjeun nampi pamundut OEM?

    A: Tangtosna kami nampi.

    5: Kumaha carana abdi tiasa percanten kana produk anjeun?

    A: Sadaya produk urang lulus tés grade dahareun sareng gaduh laporan tés. Wilujeng sumping ka kami upami anjeun hoyong, anu ningali éta langkung saé dibanding.

    6 : Naha pabrik atanapi perusahaan dagang anjeun?

    A: Kami dasar pabrik aya di propinsi Zhejiang

    7: naon garis bisnis anjeun?

    A: Kami perusahaan grup kertas anu khusus dina ngepak kertas sareng nyetak kertas langkung ti 11 taun

    kertas kantor: kertas salinan / kertas warna / kertas tanpa karbon (NCR) / kertas termal

    kertas percetakan: kertas seni / kertas offset woodfree / kertas dilapis beurat beurat (LWC)

    kertas pcaking: kertas seni / kertas gading (FBB)

    Tentang Kami

    Kantor

    off (1)
    off (2)
    off (3)
    off (4)

    Gudang

    IMG_0527
    IMG_0631
    IMG_0650
    IMG_0657
    IMG_0658
    IMG_0750

    Lokakarya Kami

    7
    1
    2
    3
    4
    5

    Ngahasilkeun

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)
    1 (5)
    1 (6)

    Service kami

    8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali