BERITA INDUSTRI

  • WHY WE INSIST PLASTIC FREE

    NAHA URANG NGABUKSUR GRATIS GRATIS

    Biaya murah, panggunaan anu merenah, pamrosésan anu gampang sareng manufaktur, beurat enteng, sareng sipat fisik sareng kimia anu stabil, plastik sakali dianggap mangrupikeun salah sahiji bahan "paling suksés" anu diciptakeun ku manusa dina sajarah. Nanging, saluyu sareng seueur panggunaan, jumlah p ...
    Maca deui
  • Food grade coated ivory board

    Papan gading dilapis kelas dahareun

    Kartu dahareun palapis sisi-ukuran paling luhur dua-sisi Ultra-ringan | Ramah Lingkungan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik anu langkung kandel: 1.63-1.74 cm3 / g; Beurat 200 ~ 350g / m2 dalil: ● kapadetan torek, ultra-lightweight, ramah lingkungan, low ...
    Maca deui
  • Things you want to know about kraft paper

    Hal-hal anu anjeun hoyong terang ngeunaan kertas kraft

    Naon ari kertas kraft? Kertas Kraft / Kraft mangrupikeun kertas anu paling tangguh, kalayan kakuatan antara 32 dugi 125 gram per méter pasagi. Beungeut kertas warna tawny, éta dingaranan kusabab mirip sapi. Pulp kertas kraft diekstraksi tina bahan baku ku metode kraft pulping. ABDI...
    Maca deui
  • Why is the thickness of paper G (G) ?

    Naha kandelna kertas G (G)?

    Naha kandelna kertas G (G)? Unit sadaya kertas nyaéta G (G). Candak beurat méter pasagi kertas salaku ukuran kandel khusus kertas. Salaku conto: kertas salinan biasa nyaéta 80g, anu sami sareng beurat saméter pasagi salinan p ...
    Maca deui
  • The difference between Matte and bloom?

    Beda antara Matte sareng mekar?

    Beda antara Matte sareng mekar? Bloom mangrupikeun kertas anu nganggo lapisan luar cahaya, umumna dianggo dina nyetak poto, kartu nama, ménu, sareng sajabana, saatos épék cetak cerah, réalistis. Kertas matte dianggo pikeun nyetak brosur, ...
    Maca deui