BERITA PERUSAHAAN

  • What is the PE coated paper ?

    Naon kertas dilapis PE?

    1: Hartosna PE dilapis kertas: Lambang pilem palastik pe-panas lebur merata dina permukaan kertas janten kertas dilapis, disebat ogé kertas PE. 2: Fungsi sareng aplikasi Dibandingkeun sareng kertas biasa, éta ngagaduhan résistansi cai sareng minyak. Hal ieu utamina dianggo ngadamel tuangeun ...
    Maca deui
  • Small step Big difference- Bio Board

    Léngkah alit Bedana ageung- Déwan Bio

    Daur ulang PE Tradisi 一 : Kaayaan bahan seni Daur Ulang 1.ngumpulkeun 2. nyortir 3. nyukur 4. nyeuseuh 5. nyebur sareng nyélét 二 : Nantang 1. Ngan sakedik palastik besi tua anu dipulut kanggo dianggo deui atanapi didaur ulang. 2. Daur ulang anu hemat biaya sareng épisién ...
    Maca deui
  • about ningbo fold, you may need to know something

    ngeunaan ningbo melu, anjeun panginten kedah terang naon-naon

    Hei, mimitina kuring ngartos pisan naon anu anjeun pikahariwangeun sareng alesanna, sabab anjeun salawasna jadi nasabah pamungkas pikeun makalah sateuacanna. Sareng aya sababaraha hal sakumaha ieu di handap kuring hoyong ngajelaskeun jelas, henteu masalah anjeun bisnis sareng kami atanapi henteu . 1: ”NINGBO FOLD” Papan gading C1S mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Long fiber whole wood pulp paper

    Serat panjang kertas pulp kai sadayana

    Kertas pulp serat serat serat kai utuh anu dianggo dina prosés produksi nyaéta pulp serat pondok, tapi urang nganggo pulp serat panjang, kakuatan tarik 5 kali langkung saé tibatan serat pondok! Kakuatan anu saé sareng kuat tahan résistansi serat panjang henteu ngan ukur ...
    Maca deui
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    Bubuka Ngeunaan Kertas

    BUBUKA ngeunaan kertas 1: Kertas offset kertas offset utamina dianggo pikeun percetakan litografis (offset) atanapi mesin cetak sanésna pikeun nyetak bahan cetak warna anu langkung maju, sapertos koran gambar gambar, buku gambar, poster, mérek mérek warna sareng ...
    Maca deui
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    Bubuka Ngeunaan Kertas

    Bubuka Ngeunaan Kertas Kertas bantuan kertas utama anu dianggo dina buku percetakan relief sareng majalah. Cocog pikeun karya penting, buku sains sareng téknologi, jurnal akademik sareng bahan ajar, sapertos kertas téks. Kertas bantuan numutkeun komposisi pa ...
    Maca deui