Kertas cangkir kertas Plét Nol kéngingkeun sertifikasi kompos TÜV anu tiasa didegradasi

Tanggal 25 Méi, wakil presiden senior TÜV Rheinland Greater China ngaluarkeun sertipikat sertifikasi kompos industri DIN CERTCO sareng Asosiasi Bioplastika Éropa ka APP Sinar Mas Group Industrial Paper.

Produk anu disertakeun nyaéta kertas cangkir kertas Zero Plastik® anu énggal dikembangkeun tina Kertas Industri APP Sinar Mas Group. Éta disahkeun ku TÜV Rheinland dumasar kana standar DIN EN13432: 2000-12 sareng ASTMD6400: 2019-01. Kalayan akusisi ti sertipikat degradable kompos, éta ngagambarkeun produk mérek Zero Plastik® parantos ngaluluskeun tés sareng sertifikasi tina sababaraha organisasi berwenang domestik sareng luar nagri (sertifikasi dégradasi kompos, uji kaamanan karacunan biologis, uji fluor POPs, total uji coba migrasi khusus, jst. .).

 

Dina kaayaan larangan anyar nagara pikeun palastik sareng larangan palastik, cangkir kertas, kantong kertas, kotak siang, sareng sajabana anu diproduksi ku produk mérek Zero Plastic® APP Jinguang Group tiasa didaur janten pulp kertas atanapi kompos. Nyadar panggunaan maksimum sumberdaya sumberdaya, tibatan ngaduruk sareng landfilling, éta mangrupikeun solusi nyata pikeun ngabantosan nétralitas karbon sareng pangirangan émisi karbon.

 

Pulping modéren sareng papermaking mangrupikeun "siklus ageung" anu héjo sareng sustainable, sareng produksi, konsumsi, didaur ulang, sareng ngempelkeun kertas dina mérek ZeroPlast® ngawangun "siklus alit", nyimpen seueur kai pikeun bumi. Salaku pamimpin global dina bubur kertas sareng pembuatan kertas, APP daék babarengan pikeun nyiptakeun pangwangunan anu berkelanjutan ékologi bumi sareng nguntungkeun generasi anu bakal datang.

Abdi .. EPP

 

① Lapisan panghalang perlindungan lingkungan kelas pangan EPP ngajantenkeun permukaan kertas ngagaduhan sipat panghalang anu hadé sareng panas anu tiasa dipasang. Éta henteu kedah ngolah palapis pe. Éta cocog pikeun langsung ngadamel sagala jinis cangkir kertas, mangkok kertas, kotak dahar beurang, tong sup sareng bungkus tuangeun anu sanés. Solusi bungkusan langkung ramah lingkungan sareng aman;

② Henteu aya palastik, teu aya agén fluoresensi, didaur ulang (tiasa langsung ditangkep), didegradasi (100%), kompos, aman sareng ramah lingkungan, saluyu sareng trend pangwangunan héjo umum bahan bungkus;