Naon kertas dilapis PE?

1: Hartosna

PE dilapis kertas: Lapis pilem palastik pe-panas lebur merata dina permukaan kertas janten kertas dilapis, disebat ogé kertas PE.

2: Fungsi sareng aplikasi

Dibandingkeun sareng kertas biasa, éta tahan cai sareng minyak. Hal ieu utamina dianggo ngadamel karton tuangeun,cangkir kertas, kantong kertas sareng bungkus, jst.

newdfsd (1)

Éta ogé tiasa dianggo salaku kertas tahan cai industri. Kertas biasa diwangun ku serat kai sareng nyerep cai anu kuat, janten sadayana terang yén kertas nyerep Uap sareng sieun beueus. Plastik pe dilapiskeun rata dina permukaan kertas saatos dilebur ku mesin laminating pikeun ngawangun pilem ipis. Kusabab éta dilebur dina permukaan kertas, éta dihijikeun sareng dikeras sareng henteu gampang dicabut, sareng sadaya prosés henteu nganggo bahan kimia naon waé. Pelarutna ramah pisan ka lingkungan, sareng teu kedah napel dina prosés sékundér paket dina tahap salajengna. Pilem PE langsung dianggo ngégél dina handapeun lééh panas. Ieu ilahar dianggo dina bungkus tuangeun pikeun nyegah Uap sareng minyak. Kantong kertas anu tiasa dianggo, kantong kertas hamburger, kantong siki melon, kotak siang siang kertas, kantong kertas dahareun, sareng kantong sampah penerbangan anu urang tingali dina kahirupan urang sadidinten sadayana didamel tina bahan ieu. Dina industri, éta utamina dianggo pikeun insulasi kalembaban sareng waterproofing. Hal ieu sering dianggo nempel dina permukaan bahan bina pikeun nyegah uap cai tina lebet kana papan.

newdfsd (2)

3: Jinisna

Kertas anu dilapiskeun PE biasana dibagi kana: kertas palapis pe-tunggal plastik sareng kertas palapis pe-dobel.

Sareng paling urang milih Papan gading C1S atanapi kertas kraft pikeun ngaput PE. Duanana duanana seueur dianggo dina kahirupan normal urang.

newdfsd (3) newdfsd (4)

4: TSD Kami

newdfsd (5) newdfsd (6) newdfsd (7)

5: mesin palapis kami (tunggal / ganda)

newdfsd (8)

 


Pos waktos: Mei-06-2021