Leumpang kana pabrik pulp APP sareng tingali kumaha tangkalna janten bubur?

Tina transformasi gaib tina tangkal kana kertas, prosés naon anu ngalangkunganana sareng naon jinis carita na? Ieu sanés tugas anu gampang. Henteu ngan ukur lapisan prosedur, tapi ogé standar anu luhur sareng sarat anu ketat. Waktos ieu, hayu urang leumpang kana pabrik pulp APP pikeun ngajalajah kertas tina 0 dugi ka 1.

news_pic_1

Kana pabrik

Saatos lebet ka pabrik, bahan baku kai dipotong panjangna anu nyumponan sarat alatna, teras jas (kulit kai) anu henteu kondusif pikeun kualitas bubur dikupas. Seragam sareng chip kai kualitas luhur dikirim ka bagian asakan chip kai ngalangkungan sistem konéksi anu ditutup. Keripik kai sésana ditumbuk sareng diduruk kana ketel pikeun ngahasilkeun listrik. Cai atanapi bahan sanés anu dihasilkeun nalika diolah bakal didaur janten listrik atanapi uap.

news_pic_2

Pulping otomatis

Prosés pulping kalebet masak, ngaleungitkeun kokotor, ngaleungitkeun lignin, ngabodaskeun, nyaring cai sareng ngabentuk, sareng sajabana Uji téknologi kawilang tinggi, sareng unggal detail bakal mangaruhan kualitas kertas

news_pic_3

Pulp kai anu asak dikirim ka bagian désignifikasi oksigén saatos kokotor dikaluarkeun dina bagian saringan, dimana lignin dina pulp kai dihapus deui, sahingga pulp ngagaduhan kamampuan ngabodaskeun anu langkung saé. Teras lebetkeun bagian pemutihan tahap opat anu maju tina klorin bébas unsur, teras ngagabungkeun sareng épisién pencuci pulp épisiensi tinggi pikeun mastikeun yén pulp kaluaran ngagaduhan karakteristik kualitas stabil, bodas bodas, kabersihan luhur, sareng sipat fisik anu unggul.

news_pic_4

Pabrik bersih

Salami prosés masak chip kai, seueur cairan coklat tua (ilahar dikenal salaku "minuman keras hideung") anu ngandung lignin basa. Kasusah pikeun ngubaran minuman keras hideung parantos janten sumber utama polusi dina perusahaan bubur sareng kertas.

Sistem pamulihan alkali anu maju teras dianggo pikeun konsentrasi bahan kandel ngalangkungan évaporasi teras diduruk dina alateman. Uap tekanan tinggi anu dihasilkeun dianggo pikeun pembangkit listrik, anu tiasa nyumponan sakitar 90% kabutuhan listrik tina garis produksi pulp, sareng uap sedeng sareng tekanan handap tiasa dianggo deui pikeun produksi.

Dina waktos anu sasarengan, alkali anu diperyogikeun dina prosés pulping ogé tiasa didaur dina sistem pamulihan alkali. Ieu henteu ngan ukur ngirangan biaya produksi, tapi ogé ngahontal panangtayungan lingkungan, konservasi énergi sareng réduksi émisi.

news_pic_5

Kertas réngsé

Papan pulp anu dibentuk diteukteuk ku pemotong kertas kana spésifikasi beurat sareng ukuran anu tangtu, teras diangkut ka unggal garis bungkusan.

Pikeun genah transportasi, aya papan pulp réngsé dina sabuk conveyor, sareng éta sadayana diayak saatos pameuntasan bodas sareng polusi.

Alat-alat na dasarna nyaéta operasi otomatis, sareng kaluaran unggal dinten 3.000 ton. Kacuali dina pangropéa mesin, waktos sanésna dina operasi anu teu kaganggu.

news_pic_6

Ngangkut

Saatos roller packer salajengna nyusun papan pulp, éta bakal dibungkus ku lapisan kertas pikeun mempermudah operasi bungkus sareng transportasi salajengna, sareng ogé pikeun nyegah kontaminasi papan pulp nalika transportasi.

Saprak harita, mesin inkjet nyemprotkeun nomer siri, tanggal produksi, sareng kode QR pikeun papan pulp. Anjeun tiasa ngalacak asal usul pulp dumasar kana inpormasi kode semprot pikeun mastikeun yén "ranté" henteu rusak.

Teras stacker tumpukan dalapan kantong alit kana hiji kantong ageung, sareng pamustunganana ngalereskeunna sareng mesin tali, anu merenah pikeun operasi forklift sareng operasi angkat hocking saatos offline sareng gudang.

news_pic_7

Ieu mangrupikeun tungtung tautan "bubur". Saatos melak leuweung sareng ngadamel bubur, kumaha cara ngadamel kertas salajengna? Punten ngantosan laporan susulan.


Waktos Post: Jul-01-2021