Papan gading dilapis kelas dahareun

Kartu dahareun palapis sisi-luhur anu jumlahna ageung tinggi

Ultra-ringan | Ramah Lingkungan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik

Kandelna: 1.63-1.74 cm3/ g; Beurat 200 ~ 350g / m2

811b32db4ac302781f1378d30eea6ff

 

Dalil:

● Kapadetan anu langkung énténg, ultra-ringan, ramah lingkungan, biaya bahan anu langkung handap
● Formula tahan cai anu unik, tiasa dianggo pikeun bungkus barang beku sareng kulkas, panyimpenan ranté anu tiis sareng transportasi henteu gampang dibobol,
● kaku tinggi, keseragaman anu saé, permukaan lemes sareng halus, pangaruh percetakan anu saé, sareng kinerja ngabentuk kotak anu hadé
● Cocog kanggo bungkus katuangan beku sareng kulkas (kadaharan seger, daging, és krim, kadaharan beku gancang), kadaharan padet (popcorn, cake), jst.

Skenario aplikasi:
● Kadaharan beku sareng kulkas
● bungkus és krim
● bungkus tuangeun
● bungkusan séjén

Food grade coated ivory board754 Food grade coated ivory board753
Food grade coated ivory board755 Food grade coated ivory board1687

Kertas atah mangkok mi ageung ageung
Ultra-ringan | Ramah Lingkungan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik

Kandelna: 1.52-1.74 cm3/ g; Beurat 210 / 240g / m2

Dalil:

● Standar QS kabuktosan, didamel tina ultra-tinggi curuk tinggi pinus kai sadayana bubur kai, henteu aya agen pemutih fluoresensi, saluyu sareng sarat kaamanan pangan nasional Cina
● Sentuhan henteu saderhana, saderhana, kandel seragam, henteu bau anu aneh, tahan penetrasi tepi anu saé
Keseragaman anu saé, permukaan lemes sareng halus, pangaruh percetakan anu saé, sareng kinerja ngabentuk kotak anu hadé
● Adaptasi post-processing anu saé, sareng éta tiasa nyumponan kabutuhan palapis, die cutting, ultrasonik, beungkeutan termal, sareng anu sanésna, sareng ngagaduhan pangaruh cetakan anu saé
● Kertas khusus kanggo mangkok mi, permukaan kertas saé digabungkeun sareng PE, cocog pikeun laminasi
Skenario aplikasi:
Sagala jinis mangkok mi high-end        nullnullnull

Kertas atah bungkus tepung ageung pisan

Ultra-ringan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik | Nolak polusi plastik

Kandelna: 1,71-1.85 cm3/ g; Beurat 210 ~ 275g / m2

Dalil:

● Standar QS kabuktosan, didamel tina ultra-tinggi curuk tinggi pinus kai sadayana bubur kai, henteu aya agen pemutih fluoresensi, saluyu sareng sarat kaamanan pangan nasional Cina
● henteu palapis, kandel seragam, ultra-lightweight, kaku tinggi, résistansi tilepan tinggi, teu bau aneh, adhesion kuat antara lapisan
● Adaptasi post-processing anu saé, sareng éta tiasa nyumponan kabutuhan palapis, die cutting, ultrasonik, beungkeutan termal, sareng sajabana, sareng ngagaduhan pangaruh cetakan anu saé, ékstrusi anu hadé sareng résistansi tilepan, henteu gampang deformasi
● Kertas khusus kanggo kotak dahar beurang, cocog pikeun ngadamel sagala jinis kotak makan siang kelas luhur

Skenario aplikasi:

● Sagala jinis kotak makan siang kelas luhur

nullnull
nullnull

Kertas atah cangkir sacangkok luhur

Ultra-ringan | Ramah Lingkungan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik

Kandel: 1,60-1.70 cm3/ g; Beurat 1700 ~ 210g / m2

Dalil:

● Paling laris di Éropa sareng Amérika, kertas atah cangkir ultra-tinggi, ngahémat biaya anjeun sareng ramah lingkungan; didamel tina ultra-tinggi curuk tinggi pinus sadayana kai bubur kayu, kaku pisan henteu aya agen pemutih fluoresensi, standar QS dibuktikeun,
● henteu bau anu aneh, tahan penetrasi tepi hébat, ketebalan seragam, permukaan lemes sareng halus, pangaruh percetakan anu saé
● Adaptasi pasca-pamrosésan saé, sareng éta tiasa nyumponan kabutuhan palapis, die cutting, ultrasonik, beungkeutan termal, sareng sajabana, sareng ngagaduhan pangaruh cetakan anu saé kana cangkir / mangkok.
Kombinasi anu saé sareng pe, cocog pikeun laminasi dua sisi sareng dua sisi

Skenario aplikasi:

● Cangkir kertas, Wadah inuman panas

● És krim cangkir, wadah inuman anu tiis

nullnull
null

Super bulk kartu dahareun palapis hiji sisi

Ultra-ringan | Ramah Lingkungan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik

Kandel: 1,44-1.54 cm3/ g; Beurat 215 ~ 365g / m2

Dalil

● bungkus enteng, karbon handap sareng perlindungan lingkungan, biaya kertas murah
● Keseragaman anu saé, kinerja ngabentuk kotak anu hadé, permukaan lemes sareng halus, pangaruh percetakan anu saé
● Amérika Serikat FDA, EU CE, RoHS sareng tés standar internasional anu sanés, kaséhatan sareng kaamanan
● Cocog pikeun bungkus produk sapertos produk anu ramah kulit indung sareng orok, produk feminin, produk kabersihan diri, bungkus makanan padet (bubuk susu, séréal), jst.

Skenario aplikasi

● Bungkus produk anu ramah kulit indung sareng orok
Bungkus tuangeun
Bungkusan produk bikangna
Bungkus cocooan barudak

Food grade coated ivory board4195 Food grade coated ivory board4194
Food grade coated ivory board4293 Food grade coated ivory board4292

Hkertas atah cangkir kelas igh 320g / m2

Pulp kai murni | Kakuatan luhur | Rarasaan percetakan saderhana | Teu aya kacaangan optik

Kandel: 1,35-1,50 cm3/ g; Beurat 160 ~ 350g / m2

Dalil:

● standar QS dibuktikeun, didamel tina pulp kai murni, kateguhan anu saé, bodas bodas, teu aya caangna neon, kaku anu saé, kertas bermutu tinggi kanggo gelas kertas
Teu aya bau anu khas, résistansi anu saé pikeun perméabilitas cai panas; malah ketebalan, permukaan lemes sareng rupa, adaptasi percetakan anu saé
Kakuatan anu alus teuing, résistansi tilepan, adaptasi anu saé pikeun ngolah deui, pangaruh anu hadé; minuhan standar laminating, die cutting, ultrasound, thermal bonding, jsb.
Kertas atah cangkir kertas khusus anu teu nganggo lapisan, kombinasi anu saé sareng pe, cocog pikeun laminasi sisi hiji sareng dua sisi  

Skenario aplikasi:

● Cangkir kertas, Wadah inuman panas

● És krim cangkir, wadah inuman anu tiis

nullnull
null

Ckertas atah cangkir kertas kertas atah

Pulp kai murni | Kakuatan luhur | Pangaruh percetakan indah | Teu aya kacaangan optik

Kandelna: 1,23-1.50 cm3/ g; Beurat 190 ~ 280g / m2

Dalil:

● Standar QS dibuktikeun, didamel tina bubur kai murni, henteu aya lampu sorotan, henteu bau anu khas
● téknologi palapis alus teuing, permukaan lemes sareng halus, adaptasi percetakan kuat, sareng pangaruh tampilan titik percetakan anu saé. Produk anu dicitak ngagaduhan warna anu hérang sareng ngagaduhan pangaruh percetakan anu langkung saé tibatan kertas dasar cangkir kertas anu henteu dilapis
● kaku alus, résistansi alus teuing pikeun perméabilitas cai panas; adaptabilitas anu saé pikeun ngolah deui, pangaruh cangkir kertas anu hadé, sisi tukang kertas tiasa ngagabung sareng PE ogé, cocog pikeun laminating, modél maot, ultrasound, beungkeutan termal, jst.

Skenario aplikasi:

Cangkir kertas éndah, cangkir kertas kelas luhur, cangkir kopi, cangkir téh susu, cangkir iklan, cangkir khusus disesuaikan

nullnull

Sdewan dahareun dilapisi ingle

Pulp kai murni | Kakuatan luhur | Pangaruh percetakan indah | Teu aya kacaangan optik

Kandel: 1,35-1,40 cm3/ g; Beurat 200 ~ 350g / m2

Dalil

● Standar QS kabuktosan, didamel tina ultra-tinggi curuk tinggi pinus kai sadayana bubur kai, henteu aya agén pemutih fluoresensi, saluyu sareng sarat kaamanan pangan nasional Cina, ketebalan seragam, kaku anu saé
● Lemes permukaan anu saé, adaptasi percetakan anu kuat, cocog pikeun percetakan multi-warna dina lambaran offset, gloss percetakan anu saé, kinerja percetakan titik anu saé, sareng warna cerah produk anu dicitak
● adaptasi prosés bungkusan sapertos percetakan, die-motong, lekukan, sareng sajabana, kalayan bentuk anu saé sareng teu aya deformasi, sareng stiker luar tiasa minuhan beungkeutan ultrasonik
● Kertas khusus bungkus tuangeun, tiasa dianggo kanggo mangkok mi instan, cangkir téh susu di luar lapisan sareng kertas bungkus high-end

Skenario aplikasi:

● Lapisan luar cangkir kertas, mangkok mi
● Seueur dianggo salaku kotak kuéh, kotak hamburger, kotak gorengan Perancis, langsung tiasa némpél kadaharan padet

nullnull
nullnull


Pos waktos: Mar-15-2021