Candak anjeun terang "révolusi héjo" dina industri bungkusan

Balanja online sareng offline bakal dibarengan ku seueur bungkus. Nanging, bahan sanés lingkungan sareng bungkusan sanés standar bakal nyababkeun polusi lingkungan di bumi. Kiwari, industri kemasan ngalaman "révolusi héjo", ngagentos bahan pencemar ku bahan bungkus ramah lingkungan sapertos didaur ulang, didahar, sareng biodegradable, pikeun ngamajukeun pangwangunan ékologis anu lestari sareng ngajagi lingkungan hirup umat manusa. Dinten ayeuna, hayu urang sami-sami kenalkeun "bungkusan hejo".

▲ Naon bungkusan héjo?

Bungkusan héjo saluyu sareng pamekaran berkelanjutan sareng kalebet dua aspek:

Salah sahijina kondusif pikeun régenerasi sumberdaya;

Kadua nyaéta anu paling henteu ngarusak lingkungan ékologis.

Take you to

①Bungkus sareng répétitif
Salaku conto, bungkusan bir, inuman, kécap, cuka, sareng sajabana tiasa dianggo deui dina botol kaca, sareng botol poliéster ogé tiasa didaur ku sababaraha cara saatos didaur ulang. Metodeu fisik langsung sareng murni dimurnikeun sareng ditumbuk, sareng metode kimia nyaéta naksir sareng ngumbah PET anu didaur ulang (pilem poliéster) sareng polimérisasi deui janten bahan bungkus didaur.

Bungkus dDible
Bahan bungkus anu tiasa didahar beunghar ku bahan baku, tiasa didahar, henteu bahaya atanapi bahkan nguntungkeun pikeun awak manusa, sareng ngagaduhan ciri anu tangtu sapertos kakuatan. Aranjeunna parantos ngembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna. Bahan baku na utamina kalebet pati, protéin, serat pepelakan sareng zat alami sanés.

③ Bahan bungkus biologis alami
Bahan biologis alami sapertos kertas, kai, bahan anyaman awi, chip kai, lawon katun linen, anyaman, alang sareng batang pepelakan, jarami padi, jarami gandum, sareng sajabana, tiasa gampang diuraikeun di lingkungan alam, ulah ngotoran ékologis lingkungan, sareng sumberdaya tiasa diperbaharui. Waragadna langkung handap.

Take you to-2

④Bungkus bungkus
Bahan ieu henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi sareng ciri-ciri palastik tradisional, tapi ogé tiasa ngabagi, ngarusak sareng malikeun di lingkungan alam ngalangkungan tindakan taneuh sareng mikroorganisme cai, atanapi tindakan sinar ultraviolét dina panonpoé, sareng tungtungna ngasilkeun deui dina bentuk non-toksik. Lebetkeun lingkungan ékologis sareng balik ka alam.

Take you to-3

▲ bungkusan biodegradable janten trend ka hareup
Diantara bahan bungkusan héjo, "bungkusan degradable" nyaéta janten tren di masa depan. Dimimitian ti Januari 2021, salaku "urutan pangwatesan palastik" anu komprehensif ayakeun, kantong balanja palastik anu teu kahéngkér dilarang, sareng pasar bungkus plastik sareng kertas anu rusak parantos sacara resmi ngalebetkeun jaman anu ngabeledug.

Tina sudut pandang bungkusan héjo, pilihan anu paling dipikaresep nyaéta: henteu aya bungkusan atanapi bungkusan minimal, anu dasarna ngaleungitkeun pangaruh bungkus kana lingkungan; dituturkeun ku bungkus anu tiasa dibalikkeun, tiasa dianggo deui atanapi bungkus didaur. Mangpaat sareng épék daur ulang gumantung kana sistem daur ulang sareng anggapan konsumen. Nalika sadaya jalma ngagaduhan kasadaran ngeunaan panyalindungan lingkungan, bumi héjo urang pasti bakal langkung saé sareng langkung saé!


Pos waktos: Aug-18-2021