Léngkah alit Bedana ageung- Déwan Bio

Tradisi PE daur ulang

一 : Kaayaan bahan seni Daur Ulang

1.ngumpulkeun
2. nyortir
3.ngorék
4. nyeuseuh
5. lebur sareng pelletizing

news401_1

: Nangtang

1. Ngan sakedik palastik besi tua anu dipulut kanggo dianggo deui atanapi didaur ulang.
2. Daur ulang anu épisién sareng épisién tina aliran palastik campuran panginten janten tantangan pangbadagna anu nyanghareup industri daur ulang.

三 : Bahan baku

news401_2

Biodegradability henteu gumantung kana bahan baku, tibatan éta gumantung pisan kana struktur kimia polimér.

四 : Komposén / Biodegradable

1 :Bisa diborogod ieu kalebet salaku salah sahiji metodeu dina kompos.
2 : Hartosna karbon biodegradable ngandung dina subjek saatos dicerna ku mikroorganisme karbon karbon sacara lengkep dileupaskeun kana bunderan

news401_3

五 : prosés kompos NUAP Bio / PLA

news401_4 news401_5 news401_6 news401_7

Certificate : sertipikat urang gaduh 

news401_8


Waktos Post: Apr-01-2021