ngeunaan ningbo melu, anjeun panginten kedah terang naon-naon

Hei, mimitina kuring ngartos pisan naon anu anjeun pikahariwangeun sareng alesanna, sabab anjeun salawasna jadi nasabah pamungkas pikeun makalah sateuacanna. Sareng aya sababaraha hal sakumaha ieu di handap kuring hoyong ngajelaskeun jelas, henteu masalah anjeun bisnis sareng kami atanapi henteu .
6
7
1: ”NINGBO FOLD” papan gading C1S mangrupikeun séri kertas ti APP, sanés ngan ukur kertas anu diproduksi di kota ningbo, éta hartosna henteu pabrik tiasa ngadamel makalah anu sami ieu, sajaba ti APP. Janten upami aya anu ngawartosan anjeunna anjeunna tiasa ngadamel sami pikeun anjeun, teu nanaon, meureun ngan katingalina sami, tapi kualitasna béda pisan.
Sareng éta seueur dianggo pikeun ngadamel kotak ubar boh di jero negeri sareng luar negeri, sabab ngagaduhan seueur Fitur di handap ieu:
① Bodas bodas, gancang warna, saé alus, permukaan lemes sareng lemes, pangaruh percetakan anu hadé;
②Barcode tiasa laser dicitak dina kertas khusus (lumaku pikeun kode pangawasan éléktronik farmasi);
StrengthKekuatan kertas anu luhur, kaku anu saé pisan, kinerja kotak anu saé, cocog pikeun sagala jinis kaperluan post-processing;
④Back tiasa nyetak dua warna, ningkatkeun gambar bungkusan;
SideSisi tukangna ngagaduhan fungsi antibakteri anu unik, ngalangkungan deteksi SGS, sacara efektif tiasa ngahambat beternak Escherichia coli sareng Staphylococcus aureus;
8
2: APP, éta pabrik anu ageung pisan pikeun ngahasilkeun sadaya jinis kertas, sareng éta ngagaduhan kertas kualitas luhur di dunya. Sareng pikeun sadaya pabrik kertas, aranjeunna henteu pernah ngalakukeun usaha langsung sareng konsumén akhir. aranjeunna gaduh seueur agénsi di panjuru dunya, sareng sadaya agénsi kedah mésér jumlah anu tangtu ti aranjeunna per bulan teu paduli kumaha aranjeunna ngajual di pasar sorangan.
Sareng kami mangrupikeun salah sahiji agénsi, bédana anu paling ageung nyaéta urang bisnis sareng APP boh di jero negeri sareng luar negeri, tungtutan urang ageung pisan sahingga aranjeunna masihan harga anu pangsaéna.

3: kuring nampi beja dinten ayeuna, hargana bakal teras-terasan naek dina waktos anu payun, ngan naék 100 usd per saprak Jumaah kamari (10 Maretth, 2021). Janten upami anjeun leres-leres meryogikeunna, pastikeun waé ASAP, éta bakal ngahémat ua seueur artos.
Sareng éta bakal turun di masa hareup, upami anjeun milih damel sareng kami, tong hariwang, Upami APP masihan kami harga dikirangan hiji dinten, kami ogé bakal masihan anjeun harga anu dikirangan. Kami ngan ukur ngasilkeun naon anu urang kedah kéngingkeun.

4: kuring pikir sababaraha instansi di pasar anjeun gaduh sababaraha saham, sareng aranjeunna tiasa ngajual anjeun ku harga anu saé pisan, tapi naha anjeun terang, upami makalahna langkung 3 bulan ti saprak diproduksi, kualitas na seueur robih, sapertos warna, kalembaban sareng kitu henteu .Janten urang henteu pernah nyarankeun palanggan urang nyimpen éta dina jumlah anu ageung sakaligus, pameseran bulanan anu pangsaéna.

5: Entong nyandak résiko ku kualitas.
Anu tiasa kami laksanakeun nyaéta ngantep anjeun nganggo sakedik artos kanggo kéngingkeun kertas anu kualitas luhur.
Urang ngan ukur ngasilkeun artos sapertos anu kuduna.

Kanggo kauntungan anjeun
Pikeun bisnis jangka panjang urang
www.sure-paper.com
9

 


Pos waktos: Mar-24-2021