Warta

  • Take you to know the “green revolution” in the packaging industry

    Candak anjeun terang "révolusi héjo" dina industri bungkusan

    Balanja online sareng offline bakal dibarengan ku seueur bungkus. Nanging, bahan sanés lingkungan sareng bungkusan sanés standar bakal nyababkeun polusi lingkungan di bumi. Kiwari, industri bungkusan ngalaman "révolusi héjo", ngaganti polusi m ...
    Maca deui
  • Let’s hold a straw degradation game

    Hayu urang ngayakeun pertandingan degradasi jarami

    Plastik didaptarkeun salaku salah sahiji penemuan paling hébat dina abad ka-20. Plastik ibarat pedang bermata dua. Sanaos nyayogikeun urang, éta ogé mawa beban anu beurat pikeun lingkungan. Dina raraga nyegah polusi bodas, sababaraha nagara parantos ngaluarkeun ...
    Maca deui
  • After reading this, do you dare to drink coffee every day with a PE coated paper cup?

    Saatos maca ieu, naha anjeun wani nginum kopi unggal dinten ku cangkir kertas dilapiskeun PE?

    Pikeun jalma réa, mimiti anu saé satengah perang. Pagawean énjing dimimitian saatos sacangkir kopi panas ... Dina waktos ieu, kafein ngiket kana reséptor tinangtu dina uteuk, sahingga uteuk teu tiasa nampi sinyal "kacapean", sahingga éta méré dorongan épék tanaga. Kumaha ...
    Maca deui
  • Walk into the APP pulp mill and see how the tree becomes pulp?

    Leumpang kana pabrik pulp APP sareng tingali kumaha tangkalna janten bubur?

    Tina transformasi gaib tina tangkal kana kertas, prosés naon anu ngalangkunganana sareng naon jinis carita na? Ieu sanés tugas anu gampang. Henteu ngan ukur lapisan prosedur, tapi ogé standar anu luhur sareng sarat anu ketat. Waktos ieu, hayu urang leumpang kana pabrik pulp APP pikeun ngajalajah t ...
    Maca deui
  • Zero Plastic paper cup paper obtained TÜV degradable compost certification

    Kertas cangkir kertas Plét Nol kéngingkeun sertifikasi kompos TÜV anu tiasa didegradasi

    Tanggal 25 Méi, wakil presiden senior TÜV Rheinland Greater China ngaluarkeun sertipikat sertifikasi kompos industri DIN CERTCO sareng Asosiasi Bioplastika Éropa ka APP Sinar Mas Group Industrial Paper. Produk anu disertakeun nyaéta kertas cangkir kertas Zero Plastik® anu énggal dikembangkeun tina APP Si ...
    Maca deui
  • Nice day and hope you are doing well.

    Dinten anu saé sareng mudah-mudahan aya hasilna.

    Dinten ieu kuring bakal nunjukkeun inpormasi industri eksklusif pikeun anjeun ngeunaan FBB, urang sadayana terang yén sadaya biaya (bahan baku & biaya pengiriman) naék pisan sateuacanna sareng éta bakal ngajantenkeun urang duaan dina kaayaan sesah. Kami salaku agén agén ageung APP boh di jero negeri sareng luar negeri bakal nawiskeun anjeun anu paling anyar di ...
    Maca deui
  • What is the PE coated paper ?

    Naon kertas dilapis PE?

    1: Hartosna PE dilapis kertas: Lambang pilem palastik pe-panas lebur merata dina permukaan kertas janten kertas dilapis, disebat ogé kertas PE. 2: Fungsi sareng aplikasi Dibandingkeun sareng kertas biasa, éta ngagaduhan résistansi cai sareng minyak. Hal ieu utamina dianggo ngadamel tuangeun ...
    Maca deui
  • Small step Big difference- Bio Board

    Léngkah alit Bedana ageung- Déwan Bio

    Daur ulang PE Tradisi 一 : Kaayaan bahan seni Daur Ulang 1.ngumpulkeun 2. nyortir 3. nyukur 4. nyeuseuh 5. nyebur sareng nyélét 二 : Nantang 1. Ngan sakedik palastik besi tua anu dipulut kanggo dianggo deui atanapi didaur ulang. 2. Daur ulang anu hemat biaya sareng épisién ...
    Maca deui
  • WHY WE INSIST PLASTIC FREE

    NAHA URANG NGABUKSUR GRATIS GRATIS

    Biaya murah, panggunaan anu merenah, pamrosésan anu gampang sareng manufaktur, beurat enteng, sareng sipat fisik sareng kimia anu stabil, plastik sakali dianggap mangrupikeun salah sahiji bahan "paling suksés" anu diciptakeun ku manusa dina sajarah. Nanging, saluyu sareng seueur panggunaan, jumlah p ...
    Maca deui
  • about ningbo fold, you may need to know something

    ngeunaan ningbo melu, anjeun panginten kedah terang naon-naon

    Hei, mimitina kuring ngartos pisan naon anu anjeun pikahariwangeun sareng alesanna, sabab anjeun salawasna jadi nasabah pamungkas pikeun makalah sateuacanna. Sareng aya sababaraha hal sakumaha ieu di handap kuring hoyong ngajelaskeun jelas, henteu masalah anjeun bisnis sareng kami atanapi henteu . 1: ”NINGBO FOLD” Papan gading C1S mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Food grade coated ivory board

    Papan gading dilapis kelas dahareun

    Kartu dahareun palapis sisi-ukuran paling luhur dua-sisi Ultra-ringan | Ramah Lingkungan | Biaya bahan handap | Teu aya kacaangan optik anu langkung kandel: 1.63-1.74 cm3 / g; Beurat 200 ~ 350g / m2 dalil: ● kapadetan torek, ultra-lightweight, ramah lingkungan, low ...
    Maca deui
  • Things you want to know about kraft paper

    Hal-hal anu anjeun hoyong terang ngeunaan kertas kraft

    Naon ari kertas kraft? Kertas Kraft / Kraft mangrupikeun kertas anu paling tangguh, kalayan kakuatan antara 32 dugi 125 gram per méter pasagi. Beungeut kertas warna tawny, éta dingaranan kusabab mirip sapi. Pulp kertas kraft diekstraksi tina bahan baku ku metode kraft pulping. ABDI...
    Maca deui
  • Long fiber whole wood pulp paper

    Serat panjang kertas pulp kai sadayana

    Kertas pulp serat serat serat kai utuh anu dianggo dina prosés produksi nyaéta pulp serat pondok, tapi urang nganggo pulp serat panjang, kakuatan tarik 5 kali langkung saé tibatan serat pondok! Kakuatan anu saé sareng kuat tahan résistansi serat panjang henteu ngan ukur ...
    Maca deui
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    Bubuka Ngeunaan Kertas

    BUBUKA ngeunaan kertas 1: Kertas offset kertas offset utamina dianggo pikeun percetakan litografis (offset) atanapi mesin cetak sanésna pikeun nyetak bahan cetak warna anu langkung maju, sapertos koran gambar gambar, buku gambar, poster, mérek mérek warna sareng ...
    Maca deui
  • INTRODUCTION ABOUT PAPER

    Bubuka Ngeunaan Kertas

    Bubuka Ngeunaan Kertas Kertas bantuan kertas utama anu dianggo dina buku percetakan relief sareng majalah. Cocog pikeun karya penting, buku sains sareng téknologi, jurnal akademik sareng bahan ajar, sapertos kertas téks. Kertas bantuan numutkeun komposisi pa ...
    Maca deui
  • Why is the thickness of paper G (G) ?

    Naha kandelna kertas G (G)?

    Naha kandelna kertas G (G)? Unit sadaya kertas nyaéta G (G). Candak beurat méter pasagi kertas salaku ukuran kandel khusus kertas. Salaku conto: kertas salinan biasa nyaéta 80g, anu sami sareng beurat saméter pasagi salinan p ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2