desain anyar Tina APP ramah cangkir (EPP dilapis) Kertas Bahan Kelas Makanan de-gradeable

Pedaran pondok:

1Téknologi lapisan palapis ganda, unggal lapisan ngagaduhan kontribusi fungsi anu béda

2Lapisan lapisan nyaéta 100% bahan leyur cai, kontak pangan langsung, leres-leres aman

3Lapisan lapisan tiasa diubaran dina mesin kertas (FK1 + lapisan palapis) atanapi palapis luar garis


Detil Produk

Tanda Produk

naon ari EPP?

1) EPP mangrupikeun tilu singkatan Kecap Inggris: Polimér Perlindungan Lingkungan, éta mangrupikeun kode produk énggal kami (Zero plastik atanapi plastik gratis cangkir), sapertos GCU, ogé téknologi patén anu kami ngembangkeun di NAPPEPP

2, Téknologi museurkeun téknologi palapis unik anu nyayogikeun cangkir bérés kinerja panyegelan panas anu hadé, tahan cai atanapi minyak, hijrah anu handap (pikeun inuman), bau anu handap

3 E EPP kami ogé museurkeun tilu paménta konci di pasar: nolak (Diperkirakeun dina kertas atanapi stream board), bio-degradeable, Compostable

EPP coated 1

Struktur EPP'S sareng TSD

EPP'S struktur sareng TSD

EPP coated 2

EPP coated 3

Naha milih EPP?

1) Palastikna aya dimana-mana!

2) Pikeun janten anggota Bumi, sadayana ngagaduhan tanggung jawab pikeun ngalakukeun hiji hal

3) Pikeun janten papirakerta, urang kedah ngalakukeun sth., Urang ngagaduhan kamampuan pikeun ngalakukeun hiji hal

4) Pikeun janten pulp sareng kertas paling parah di dunya, urang kedah ngalakukeun naon-naon

 

Piala Kertas - Pamilik mérek sareng Pernyataan pangaturan

Ningkatkeun tekanan ku pamilik mérek sareng pamaréntah pikeun ngagantian PE ku bahan énggal

※ Ngaronjatna kabutuhan Recyclability

※ Biodegradabilitas

※ Pamakéan bahan biologis

※ Ngaleungitkeun kontaminasi pangan

EPP coated 4

Naha EPP tiasa ngajagaan bumi (Urang sorangan)?

Ⅰ : Pikeun ngahontal fungsi panyegelan sareng fungsi tahan cai tanpa PE

Ⅱ : Kami nyandak palastik (PE) tina cangkir cangkir bérés (Teu aya PE, nawiskeun fungsi anu sami), cangkir bérés sanés palastik + kertasEPP coated 5

Ⅲ : Anu urang lakukeun nyaéta ningkatkeun kerusakan lingkungan

Misi EPP kami

1 challenge Tantangan utama kami nyaéta pikeun ngirangan sareng ngaleungitkeun limbah bungkusan anu henteu tiasa diolah deui.

2 mission Misi kami pikeun nyiptakeun matéri anu ngamungkinkeun solusi bungkusan sustainable pikeun

kahirupan urang sapopoe.

√ LDPE produksi global ca. 25juta ton

- Cina: 3,5 juta, 14,5%

- AS: 13,3%

- Jepang: 5,2%

√ pabrik Top3:

- Exxon Mobile: 1.6juta, 6,5%

- Lyondell Basel: 1,55juta, 6,3%

- Sinopec: 1,47 juta, 6%

√ Cina paménta ca. 5,5 juta / a

√ Pénta Kertas Global LDPE paménta ca.

0,7 juta / a, CN sakitar 0,2m / a

 

KERTAS sareng LEMBAGA

1) Kanggo aplikasi bungkusan, téknologi palapis EPP sustainable kami mangrupikeun solusi anu séhat pikeun sadaya ranté nilai, sareng penampilan sareng kinerja anu unik.

2, Nyiptakeun tékstur dipesan pikeun cocog sareng idéntitas mérek anjeun

3) Pakét patuh kana peraturan kontak pangan

4) Produk anu minuhan sarat palapis panghalang

 

EPP Technology VS PE Tradisional sareng PLA

EPP coated 6

Kumaha kinerja EPP sareng sertipikat na

EPP coated 7

 

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali