Ngajual panas sze ngarobih ku harga alus Papan Tilepan Box

Pedaran pondok:

Ukuran biasa

1) 787 * 1092mm

2) 889 * 1194mm

3) 700 * 1000mm  

4) 673 * 838mm

5) jasa ngaropea pikeun ukuran béda pikeun konsumén   

Fitur

1) Kakuatan anu kuat sareng résistansi tilepan anu hadé.

2) Kamampuh nyetak anu saé.

3) Bisa diadaptasi pikeun saatos prosedur pamrosésan sareng tiasa dilarapkeun ka kabutuhan khusus paket produk anu béda.  

4) Kontrol kualitas ketat.

5) jasa ngaropéa pikeun syarat anu béda pikeun konsumén.   


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Dipaké sacara éksténsif dina Bungkusan, Nyetak sareng Laminating:

1) Bahan bungkus kanggo kotak alit, sapertos tuangeun, anggur, cocooan, ubar, kotak sapatu sareng anu sanésna.

2) Seueur dianggo sareng disayogikeun di daérah percetakan, nyetak warna sisi hiji, teras ngadamel karton anu dianggo salaku bungkus, atanapi dianggo dina desain, produk manual.

3) Ogé tiasa dianggo salaku tag komoditi, piring sareng keran bungkus leuleuy. 

1
Blister-Pill-Capsule-Medicine-Packaging-Mockup
3
4
5

Pakét produk

1: Gulung bungkus

Dibungkus nganggo 3 lapisan stong PE dilapis kertas kraft liner.

1

2: Pakét lambar massal

Pilem BOPP dibungkus, baled dina palet kai kuat, 4 sudut dijaga ku karton board.

微信图片_20210319110556

 

3: Paket khusus kanggo konsumén.   

Ukuran biasa

1) 787 * 1092mm

2) 889 * 1194mm

3) 700 * 1000mm  

4) 673 * 838mm

5) jasa ngaropea pikeun ukuran béda pikeun konsumén   

4: TDS ngeunaan "NINGBO FOLD"

123456

 

Fitur

1) Kakuatan anu kuat sareng résistansi tilepan anu hadé.

2) Kamampuh nyetak anu saé.

3) Bisa diadaptasi pikeun saatos prosedur pamrosésan sareng tiasa dilarapkeun ka kabutuhan khusus paket produk anu béda.  

4) Kontrol kualitas ketat.

5) jasa ngaropéa pikeun syarat anu béda pikeun konsumén.   

Sampel

Kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis

Perhatosan: Ukuran sampelna sapertos kertas A4, upami anjeun ngagaduhan sarat khusus, hayu urang terang.

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali