panas ngajual Pe Coated top Food grade minyak buktina Kertas kanggo gelas

Pedaran pondok:

Dicitak: Kipas Cangkir

Grammage: 170gsm-350gsm

 Nyetak: Anggo Tinta cai

Paking: 20kg / karton

Gaya: dina gulung sareng lambaranana

Waktos kalungguhan: 25 dinten saatos nampi deposit

Pamakéan: pikeun nyieun cangkir, cangkir sup sareng kotak

Kualitas: Henteu aya bocor, Nempel ogé sareng kelas kadaharan


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Fitur Produk

* Merk PASTI PAPER
* Gaya PE KERTAS dilapis 
* Modél 4oz-24oz 
* Tipe Bahan PE JEUNG PLA
* Gramatik  170gsm-350gsm
* Ngepak Ku karton 
* Nyetak Percetakan Flexo 
*Waktos prosés  30 dinten saatos deposit deposit

Dicitak: Kipas Cangkir

Grammage: 170gsm-350gsm

 Nyetak: Anggo Tinta cai

Paking: 20kg / karton

Gaya: dina gulung sareng lambaranana

Waktos kalungguhan: 25 dinten saatos nampi deposit

Pamakéan: pikeun nyieun cangkir, cangkir sup sareng kotak

Kualitas: Henteu aya bocor, Nempel ogé sareng kelas kadaharan

Eco Friendly Kertas dilapis PE berkualitas tinggi Kanggo ngadamel Piala Kertas

Ukuran Piala Inuman Panas

Kertas Inuman Panas disarankeun

Ukuran Piala Inuman Tiis

Kertas Inuman Tiis disarankeun

3oz

 (150 ~ 170gsm) + 15PE

9oz

(190 ~ 230gsm) + 15PE + 12PE

4 oz

 (160 ~ 180gsm) + 15PE

12oz

(210 ~ 250gsm) + 15PE + 12PE

6oz

(170 ~ 190gsm) + 15PE

16oz

(230 ~ 260gsm) + 15PE + 15PE

7oz

(190 ~ 210gsm) + 15PE

22oz

(240 ~ 280gsm) + 15PE + 15PE

9oz

(190 ~ 230gsm) + 15PE

 

 

12oz

(210 ~ 250gsm) + 15PE

 

 

Bahan bahan kadaharan

1. Kertas saham cangkir kelas dahareun

2. Bahan peunteun bahan pér

3. Disahkeun ku SGS, Laporan Laporan No. nyaéta: GZAFF160910888ME

Kalindih tahan cai

1. Permukaan lemes teu gaduh noise.

2. Tiasa tuang pilem boloho sareng pilem caang.

Pallet ngamuat

1. Dipak ku palét, gampang dimuat & dibongkar.

2. Poli palét kai, fumigasi gratis.   

Solusi bungkus

1. Inti:  

3 inci nyaéta ukuran biasa tina inti. Aya ogé sababaraha mesin cetak anu ngabutuhkeun inti janten 6 inci.

Kituna, urang ngajantenkeun inti 3 inci sareng inti 6 inci janten sayogi.

2. Kertas kraft dibungkus diluar:  

Kertas Kraft kuat sareng saé pikeun ngajagaan gulungan kertas tina goresan atanapi karusakan.

3. Pilem PE dibungkus di luar:

Pilem PE pikeun nyegah gulung kertas tina lebu sareng kalembaban, supados gulung kertas janten garing sareng bersih.

4. Pallet ngamuat:

Palét ngajantenkeun gulungan kertas janten langkung gampang pikeun dimuat sareng dibongkar. 

photobank  (4)
photobank  (7)
photobank  (1)
photobank  (8)

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8
a
aa
aaa
aaaa
aaaaa
aaaaaa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali