Pabrik Grosir bahan kadaharan Foil Kertas Ngarobih bentuk sareng warna Kue Papan

Pedaran pondok:

Nami Barang: papan jajan / kendang jajan / bunderan jajan / bantalan jajan

Sertipikat : FDA.LFGB, persetujuan tés EN, ISO 9001: 2008, sertifikasi ISO 14001

Bahan: karton bergelombang, kardus MDF, kardus dikomprés

Ukuran & Kandel: 3 ″ dugi ka 30 ″ / 1mm dugi ka 25mm atanapi disesuaikan

Pamakean: Kue, muffin, pizza, kopi, papan és krim sareng toko roti anu sanés

Bentuk : buleud, alun-alun, bentuk bujur anu populér sareng bentuk haté sapertos kitu

Warna: pérak, emas populér, hideung, bodas, pink, beureum jsb. Logo khusus disambut

Ujungna ngancik,: die cut, scalloped, ribbon edge.

Bungkusan: Batin 1-10pcs / ngaleutikan bungkus dibungkus, luar sareng karton master anu kuat


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ngaran Barang papan jajan / kendang jajan / bunderan jajan / bantalan jajan
Sertipikat FDA.LFGB, persetujuan tés EN, ISO 9001: 2008, sertifikasi ISO 14001
Bahan karton bergelombang, kardus MDF, kardus dikomprés
Ukuran & Kandel 3 "ka 30" / 1mm dugi ka 25mm atanapi ngarobih
Pamakéan Kue, muffin, pizza, kopi, papan és krim sareng toko roti anu sanés
Wangunna buleud, alun-alun, sagi opat bentuk populér sareng bentuk haté sapertos kitu
Warna pérak, emas populér, hideung, bodas, pink, beureum jsb. logo khusus disambut
Tepi tos tepi, die cut, scalloped, ribbon edge.
Bungkusan Batin 1-10 pcs / nyusut bungkus dibungkus, luar sareng master karton anu kuat
Fitur Disposable, eco friendly, stocked, Fluorescent bébas, biodegradable. 
Aplikasi Cocog pikeun toko pencuci mulut, toko roti, réstoran, hotél, sagala rupa pésta, jsb.  

Papan jajan warna emas

1. Biasa: Emas + kulawu + Bodas / Emas + kulawu / Emas + kulawu + warna sanésna

2. Standar ketebalan 100gsm = 0.14mm

3. Ukuran standar: 787 * 1092mm (31 * 43inches) sareng 889 * 1194mm (35 * 47inches)

1
2
3
4
5

Pakét & Pangiriman

Rincian bungkus:

1) bungkus leutik kalayan bungkus kertas kraft,

Pakét batin: balok alit nganggo kertas kraft coklat,

Pakét luar

1). Palét kayu lapis. unggal palét kalayan jangkungna 1,15m Kami tiasa nawiskeun palét fumigasi ogé.

2) juru dijagaan ku strip panyalindungan

3) Sakuét palét dibungkus ku pilem tahan cai sareng dibereskeun ku dua waja strip

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali