Kertas kemasan kelas kadaharan anu dilapis ramah lingkungan (OPB) tina APP

Pedaran pondok:

Sisi luhur, palapis tilu, nyayogikeun kualitas percetakan anu hadé (Flex. Sareng sajabina)

Backside, téknologi palapis khusus (Teu aya Silika, henteu Fluorin, lilin), nyayogikeun 6 Kit atanapi tingkat kabuktian minyak

Lapisan lapisan tiasa dilapis dina mesin kertas, henteu aya MOQ khusus (kelas GCU Normal)


Detil Produk

Tanda Produk

naon ari OPB?

▶ OPB mangrupikeun singketan tina Kecap Inggris: Papan Bukti Minyak, éta kode na

produk anyar kami (Plastik nol), sapertos GCU

 Téknologi museurkeun téknologi palapis unik anu nyayogikeun

papan dilapis cekap tahan minyak, nol bau

 OPB kami ogé museurkeun tilu paménta konci di pasar: nolak (mahluk

didaur ulang dina kertas atanapi stream board), bio-degradeable, compostble

Struktur OPB'S sareng TSD

OPB paper 1OPB paper 2

Naha milih OPB?

Produk fluorida sapertos PFOS, PFOA anu sadayana bakal ngabahayakeun pikeun tanaga, sanaos anu masihan kinerja résistansi minyak anu pangsaéna, urang kedah milarian solusi anu langkung saé pikeun ngirangan teuing panggunaan di dunya.

Langkung seueur pamarentah kedah liren nganggo produk kertas nganggo Fluoride khusus pikeun kertas kontak kadaharan, janten kasempetan anu hadé pikeun urang pikeun ngadorong solusi énggal dina bidang aplikasi ieu. USA parantos masihan tenggat waktos anu jelas pikeun ieu, sadaya kertas FC henteu tiasa nganggo produk Fluorida ti Jan 2020, janten seueur pabrik kertas panolak minyak anu ngarep-ngarep mendakan solusi alternatif gancang

 
OPB paper 3
OPB paper 4

Kasus Aplikasi OPB '

OPB paper 5
OPB paper 6
OPB paper 7

Solusi OPB: Agén panolak minyak bébas fluorida tibatan produk tradisional

1) OPB anu minuhan kelas kadaharan sapertos EC, FDA, GB9685;

√ bébas fluorida;

√ Bebas Plastik;

√Bebas Silika;

√Mineral Wax gratis

2) Ngabandingkeun sareng produk cetakan pulp, béaya rendah sareng efisiensi tinggi

3) Aplikasi oven mikro nuju diuji


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali