kertas pembungkus buktina minyak cepat saji dicetak

Pedaran pondok:

Bahan Kertas : 50GSM minyak buktina gajih

Desain: Narima ngarobih

Logo : Narima khususna

Nyetak: 1-6 percetakan warna

Ukuran : Tampi ngaropea

Sertifikasi: QS, SGS, FSC, ISO

normal Paper gsm : 40gsm-70gsm

Pamakéan: dahareun, snack jeung sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

jenis kertas

kertas baking, kertas WAX

Bahan Pulp

bubur kai

gaya bubur

parawan

tipe pulping

bubur mékanis

matéri

kertas lilin

ngaran mérek

PASTI PAPER

Pesenan adat

narima

pamakean

bungkus dahareun

warna

ngaropea

pitur

Bukti gajih

bahan palapis

PE

GSM

28gsm-70gsm

tempat asalna

Zhejiang Cina

nomer modél

SPOP-001

ukuran

nurutkeun sarat konsumén '

MOQ

500 PCS

percetakan cocog

percetakan offset

Waktos pangiriman

15-20 dinten

conto

bebas aya

rarancang

adat istiadat

Palapis

dilapisan

logo

adat istiadat

sisi palapis

sisi tunggal

Fitur

Éta didamel tina bubur kayu murni, buktina gajih dibarengan kit-3 dugi ka kit 7, sareng éta ogé tiasa dicitak nganggo logo anjeun numutkeun pamundut anjeun. Kalayan éta, henteu ngan ukur tiasa nyegah tuangeun tina piring anu kotor, tapi ogé ningkatkeun citra sareng status dina benak konsumén. Di sagigireun éta, éta tiasa dihukum pikeun nyocogkeun kana baki atanapi wadah anjeun. Gampang pisan dianggo sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahémat waktos pikeun motong sareng ningkatkeun efisiensi damel. 

Bahan Kertas Kertas buktina gajih 50GSM Desain Narima ngaropea
Logo Narima ngaropea Nyetak 1-6 percetakan warna
Ukuranna Narima ngaropea Sertifikasi QS, SGS, FSC, ISO
normal Paper gsm 40gsm-70gsm Pamakéan tuangeun, camilan sareng sajabina

Palabuan Ningbo, Shanghai, palabuan sanés Cina

ngajual unit Piece

Ukuran paket tunggal: ukuran khusus

tipe pakét Pallet / roll / reel / sheet / bulk

Diterangkeun Waktos Kanggo disawalakeun

food (1)
food (1)
oil proof paper food grade package

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali