Taros Kami

NINGBO SURE PAPER CO., LTD

Alamat

ROOM 1303-2, NO.158 TAIAN ROID MIDDLE, SHOUNAN STREET, YINZHOU, NINGBO

Telepon

0574-88285190

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami