Wadah katuangan biodegradable bagasse pulp wadah kadaharan nyandak kotak

Pedaran pondok:

Ramah lingkungan, kompos (90 dinten)

Kulkas aman, oven sareng microwave aman

Lalawanan cai, tahan minyak. anti statik

Nyumbang kana kahirupan héjo, kalayan produk anu saé kualitasna


Detil Produk

Tanda Produk

Titik pangetahuan: Naon kompos?


Numutkeun kana standar ASTM (American Society for Testing and Materials). produk kompos kedah tiasa ngarobih kana karbon dioksida, cai sareng biomassa. Aranjeunna henteu kedah ngahasilkeun zat beracun nalika prosés kompos sareng kedah tiasa ngadukung kahirupan tutuwuhan. Éta héjo ti mimiti nepi ka ahir.

Produk bubur cetakan kami kaduana kompos & bumi di industri diverifikasi ku BPI (AS), TUV Austria (EU) sareng ABA (Australia / Selandia Baru). Kinerja karbon low of pulp packaging is friendly environment.

tableware1 tableware2

SOLUSI INDUSTRY

Fokus kana pakét anu ramah lingkungan

111

ÉCÉRAN

HOTEL JEUNG DINING

222
333

BAKERY & KOPI CHAIM

Candak kaluar & Pangiriman

444
555

Résistansi TEMP jangkung & handap

PRESTASI PRODUK

Ramah lingkungan, kompos (90 dinten)
Kulkas aman, oven sareng microwave aman
Lalawanan cai, tahan minyak. anti statik
Nyumbang kana kahirupan héjo, kalayan produk anu saé kualitasna

tableware3

PRODUK TERBURU DEGRADABLE

Ramah lingkungan, degradable dina 90 dinten

234

PRODUK TAMPILAN

PASTI PAPER nyayogikeun rupa-rupa leyuran pengemasan anu ramah lingkungan kalayan jasa anu saé sareng produk anu berkualitas

Candak- Jauh ngandung séri

 PRODUK BARU-Wadah wadah wonton

Dua wadah wonton ieu tiasa dianggo pikeun nahan rupa-rupa bentuk wonton sareng pangsit. Desain kompartemen kreatif cocog pikeun bentuk wonton anu béda. Panutup anu cekung tiasa ngempelkeun tuangeun dina wadah sareng ngajagi supados henteu bergerak supados ngajaga presentasi tuangeun anu sampurna.

tableware3

PRODUK jual panas

tableware4
tableware5

Hinge container range-Offering a range of take away container- options with genep ukuran. Desain "ngukupu kukupu" anu inovatif gampang dicandak & angkat, sareng pagelaranana diamankeun pikeun angkutan anu aman, anu sampurna bakal nyumponan kabutuhan katuangan pikeun di pasar anu dikirimkeun.

tableware6

Candak- Jauhkeun SERI BOWL

PRODUK BARU-Mangkuk Oval: idéal pikeun dibawa-bawa

Wadah bentuk oval ieu idéal pikeun padagang sareng katerér anu nyayogikeun pilihan-pilihan sapertos mie, pasta, kari, burritos, salad. Dua ukuran (620ml & 770ml) sayogi pikeun kabutuhan anjeun. Éta fts sampurna kana kantong kertas take-away standar. Desain produk anyar ieu nyayogikeun anu pangsaéna pikeun dua dunya: genah maksimal sareng kelestarian pikeun tuangeun langsung.

tableware7

PRODUK jual panas

tableware8
tableware9

 SIRI LIPI DI RUMAH & RESTORAN

tableware10
tableware11

Séri produk PULP LAIN

tableware12
tableware13

Katirisan ka bungkus bubur Panas-Panas (FHHP) cocog pikeun beku kana panerapan panas tinggi. Éta tina inovasi fomula kami anu urang tiasa sadar salaku "SATU PAKEJ" tina ranté suplai tuangeun. Ogé, éta ngabantosan ngirangan biaya pengepakan, pikeun ngaleungitkeun bahan ponggawa, pikeun ngahontal épisiénsi anu luhur sareng béaya rendah.

tableware14
tableware15
tableware16

OEM

Sanaos parantos aya ratusan modél di perusahaan kami, kami masih ngabagéakeun ngahasilkeun tabel méja bubur numutkeun desain anjeun, ukuran sareng logo.

Hayu urang cobian ngajantenkeun tanah air urang langkung héjo sareng langkung saé.

Tentang Kami

Kantor

off (1)
off (2)
off (3)
off (4)

Gudang

IMG_0527
IMG_0631
IMG_0650
IMG_0657
IMG_0658
IMG_0750

Lokakarya Kami

7
1
2
3
4
5

Ngahasilkeun

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

Service kami

8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali