Tentang Kami

Carita urang

Ningbo sure Paper Co., Ltd. didirikeun taun 2011, utamina dina penjualan domestik sareng luar negeri kertas bahan kadaharan, kertas dilapis, kertas cangkir, kartu gading, kertas logam, kertas stiker jst. Ayeuna, kami parantos ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng langkung ti 1.000 perusahaan percetakan di seluruh dunya. 

Naon anu urang gaduh?

kami ngagaduhan saham 8,000 ton per bulan, sareng 18 mesin anu diperyogikeun sapertos mesin motong, mesin slitting sareng mesin make-up, mesin kemasan shrinkage termal, mesin pengemasan otomatis jst.

Janten éta hartosna urang tiasa ngintunkeun pesenan anjeun dina waktos anu singget pikeun nyumponan sarat anjeun, sareng kami tiasa ngadamel sadaya kertas ukuran khusus pikeun anjeun. aya sababaraha pabrik tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun di pasar.

Naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun anjeun?

1: Kami gaduh kamampuan pikeun nyumponan sagala sarat anjeun tina sababaraha ukuran sareng beurat dina waktos anu tepat dina kertas.

2: tanggal pondok tina delive.

3: Upami anjeun peryogi jasa anu sanés pikeun kertas, sapertos nyitak, hasilkeun dugi ka réngsé ... ... sumuhun, kantun bebas wartoskeun ka kuring, kami gaduh sababaraha pabrik anu dipercaya anu kami damel sareng, urang tiasa ngabantosan ngadamelna dina barang anu saé harga 

4: Upami anjeun peryogi makalah tina "APP" atanapi "Chenming", urang tiasa mésér kanggo anjeun ku harga anu saé pisan, sabab anjeun terang, pabrik kertas ieu henteu langsung damel bisnis sareng konsumén akhir, aranjeunna ngajual kertas ka kami- agénsi (urang kedah mésér langkung ti 1500 ton per bulan ti aranjeunna pikeun ngajaga status agénsi).

5: Naon anu urang sering nyobian lakukeun nyaéta ngabantosan anjeun nganggo langkung artos kanggo kéngingkeun kertas kualitas anu sami dibandingkeun sareng pasar lokal anjeun.

6: Kami gaduh beunghar mahal di pasar kertas, sareng kaseueuran kertas di luar negeri ogé ti pasar Cina, kami tiasa nawiskeun beja anu paling anyar pikeun kertas.

Hayu urang janten pasangan anjeun anu paling satia sareng ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah di jalan. 

Kauntungan urang

(1) Kualitas luhur, standar internasional, sertipikat ISO AND FSC jst;

(2) Pangalaman anu beunghar dina bisnis internasional kertas;

(3) OEM ditarima; dekle mesin kertas fleksibel, sadaya ukuran tiasa dihasilkeun;

(4) jasa VIP internasional kami TOP;

(5) Kuotasi gancang sareng akurat;